O nama


Agencija za poslovanje nekretninama Paradigma nekretnine d.o.o. je licencirana agencija koja pruža usluge posredovanja u svim poslovima vezanim uz nekretnine (kupoprodaja, najam i zakup) kao i usluge savjetovanja i rješavanja svih problema vezanih uz nekretnine.

Agencija je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj koji vodi Hrvatska gospodarska komora.
 
AGENT ZA NEKRETNINE
Agencija ima licencirane agente koji su stručno osposobljeni i upisani u Imenik agenata posredovanja u Republici Hrvatskoj.
 
ODVJETNIČKI URED
Usko smo povezani sa odvjetničkim uredom specijaliziranim za pravo na nekretninama, zemljišne knjige i ugovorno pravo.
 
ENERGETSKO CERTIFICIRANJE
Surađujemo sa stručnjacima na području energetskog certificiranja koji u vrlo kratkom roku izrađuju energetske certifikate.
 
PROCJENA NEKRETNINA

Radimo procjene vrijednosti nekretnina temeljem vlastitog dugogodišnjeg iskustva i u suradnji sa stručnim procjeniteljem.
 
ETAŽIRANJE, GEODETSKE USLUGE I DR.
U suradnji sa strčnjacima sa drugih područja možemo pružiti sve usluge vezane uz etažiranje nekretnina, geodetske usluge, arhitektonske, građevinske usluge, adaptacije, uređenje interijera i dr. usluge vezane uz specifična područja vezana uz nekretnine. OPĆI UVJETI POSLOVANJA
Opći uvjeti poslovanja nalaze se na slijedećoj stranici:  OPĆI UVJETI POSLOVANJA